Expozitie cu degustare – ceaiuri şi produse condimentate cu plante aromatice

Facultatea de Horticultură din Bucureşti organizează în ziua de 16 martie 2022 începând cu ora 14:00 în clădirea Centrului de Cercetare pentru Studiul Calităţii Produselor Agroalimentare etaj 1, expoziţia cu degustare intitulată “Plante aromatice: utilizare şi beneficii” sub patronajul Societăţii Române a Horticultorilor.

Evenimentul va oferi celor prezenţi spre degustare şi apreciere ceaiuri şi produse ‘condimentate’ obtinute din plante cultivate în campusul USAMV si GRECIA (Salonic). Acestea fac obiectul tezei de doctorat “Studiu comparativ al horticulturii urbane în România, Grecia și Cipru, prin evidentierea co-cultivarii plantelor vegetale-medicinale și a intervențiilor architecturale bioclimatice”. Discuţiile se vor grupa în jurul nevoilor actuale ale oamenilor de a întâlni natura prin abordarea ei din punct de vedere nutriţional, terapeutic, cosmetic, bioclimatic etc.

Vor onora această invitaţie membri ai Conducerii Uniunii Elene din România.