Concert „ZIUA MARELUI NU”

Concertul dedicat sărbătoririi Zilei Marelui NU a fost susţinut de cvartetul „Chronos” al Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploieşti şi transmis live pe Virtual Concert Hall în data de 28 octombrie 2020, ora 20.00 pe adresa virtualconcerthall.ro sau filarmonicaploieşti.ro/virtual-concert-hall

   Organizat de Uniunea Elenă din România alături de Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploieşti, Primăria Municipiului Ploieşti şi alţi parteneri, evenimentul s-a desfăşurat sub egida Ambasadei Republicii Elene în România.

   Invitat de onoare a fost Domnul Amet Aledin, subsecretar de stat în Departamentul pentru Relaţii Interetnice al Guvernului României. În discursul său, domnul subsecretar de stat a a precizat că „Orice naţiune are datoria sacră de a scoate în evidenţă momentele importante din propria istorie şi de a aduce un omagiu eroilor, celor care au dat o dimensiune proprie istoriei„. De asemenea, Domnul Amet Aledin l-a felicitat pe Preşedintele Uniunii Elene din România, domnul Dragoş Gabriel Zisopol, pentru toate eforturile depuse pentru promovarea minorităţii elene din România şi a naţiunii elene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *